Elite Air
 

Prijavite se za naše vesti

Ime i prezime (*)

Please let us know your name.
Email adresa (*)

Please let us know your email address.
Broj telefona (*)

Please write a subject for your message.
Datum rođenja (*)

Invalid InputElite Academy Centar za obuku letačkog osoblja posluje u sastavu pravnog lica ELITE AVIATION doo Beograd i bavi se školovanjem vazduhoplovnog letačkog osoblja - pilota aviona.

 

Elite Academy  ovlašćen je za školovanje letačkog osoblja od strane Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Approval Certificate No. SRB/RF-028.

Elite Academy  radi u skladu sa Zakonom o vazdušnom saobraćaju Republike Srbije, podzakonskim aktima Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, ICAO regulativom, EASA (European Aviation Savety Agency) regulativom, međunarodnim vazduhoplovnim standardima, ELITE AVIATION kompanijskim standardima i preporučenoj praksi.

Teoretsku i praktičnu nastavu vršimo prema Vašem izboru, na srpskom  ili engleskom jeziku.


Visokoobrazovani profesori teoretske nastave i iskusni instruktori letenja će raditi sa Vama i naučiti Vas svakom detalju koji Vam je potreban da biste postali dobar pilot.

Sa Vama će raditi visokoobrazovani profesori teoretske nastave i iskusni instruktori  praktične obuke.

 

Pored redovne nastave na raspolaganju Vam je individualna i grupna konsultacija.

 

Pored zakonske regulative i međunarodnih vazduhoplovnih standarda, ELITE AVIATION je definisao, dostigao i održava sopstvene kompanijske standarde i u domenu potpune IT automatizacije nastavnog procesa (održava se interaktivna, paper less nastava, uz upotrebu: interneta, smart boarda, whiteboarda, grafoskopa i projektora, kao i nastava u posebnoj računarskoj učionici opremljenoj za fonetsku nastavu i za elektronsko polaganje ispita).


Naš nastavni program je koncipiran tako da kandidati  steknu najnovija teoretska saznanja koja će im omogućiti najlakši prelaz na praktični deo obuke.
Elite Academy je jedan od tehnički najsavremenijih centara za školovanje pilota u regionu i jedini koji deo nastave izvodi na simulatoru aviona Boeing 737-800NG .

Po završetku školovanja kandidati stiču međunarodno priznatu Diplomu o uspešnom završetku školovanja (Diploma of graduations). 

Nakon sticanja Diplome, kandidati polažu teoretski i praktični ispit kod Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije (DCV) za sticanje međunarodno priznate dozvole pilota aviona.

Zašto je Elite Academy vaš pravi izbor?

Zato što: 

 • ne morate imati predznanja iz oblasti vazduhoplovstva da bi ste upisali akademiju;
 • stičete znanja i veštine, stručnost u najprestižnijem zanimanju današnjice, primenjiva i praktična znanja, uz akreditovanu međunarodnu priznatu diplomu;
 • je usklađena sa JAR-FCL međunarodnim vazduhoplovnim standardima i sa standardima opšteg sistema kvaliteta;
 • je jedan od tehnički najsavremenijih centara za školovanje letačkog osoblja u regionu;
 • ima instruktorski tim vrsnih stručnjaka;
 • pruža znanje kao osnov za dobru budućnost;
 • podstiče tokom školovanja podizanje nivoa aspiracije kod studenata;
 • praktična obuka se prevashodno vrši sa međunarodnih aerodroma;
 • akademija tokom školovanja svojim studentima omogućava dodatno obrazovanje iz oblasti vazduhoplovnog menadžmenta, istorije vazduhoplovstva, poslovnog i diplomatskog protokola, savremene komunikacije, uspešnog pregovaranja;
 • pruža bogate vannastavne aktivnosti (tokom školovanja studentima obezbeđuje besplatne termine na bazenu i u fitness klubu/teretani, kao i karte za muzeje, pozorišta,sajmove);
 • kandidati pored međunarodno priznate diplome stiču i Sertifikat o osposobljenosti za primenu reanimacionih mera, koji izdaje GZZHMP Beograd - 194, kao i međunarodno priznati ECDL Sertifikat;
 • po završetku školovanja i sticanju dozvole pilota aviona najbolje studente iz klase Akademija regrutuje za sopstvene  potrebe i za potrebe partnerskih avio prevoznika;
 • ima najbolji odnos cene i kvaliteta školovanja;
 • školarinu je moguće platiti na rate, bez kamate.

 

Naša kompanija je u mogućnosti da izađe u susret svim Vašim zahtevima i očekivanjima na putu do ostvarenja vašeg letačkog sna!