Elite Air
 

Prijavite se za naše vesti

Ime i prezime (*)

Please let us know your name.
Email adresa (*)

Please let us know your email address.
Broj telefona (*)

Please write a subject for your message.
Datum rođenja (*)

Invalid InputPostanite deo našeg pobedničkog tima

Elite Academy Centar za obuku kabinskog osoblja je uvek otvoren za sve timski orijentisane, ambiciozne i energične ljude koji su spremni da svoju poslovnu karijeru grade u našoj obrazovnoj ustanovi. Jer naša obrazovna ustanova je vodeći vazduhoplovni training centar upravo zahvaljujući ljudima koji u njoj rade.

Kod ljudi koji rade u našoj Akademiji izuzetno cenimo odgovornost, posvećenost, želju za napretkom i fokusiranje na rezultate.

Naša misija je da svojim zaposlenima omogućimo što bolje radne uslove, kao i šansu za napredak, usavršavanje i unapređenje ličnih i poslovnih kapaciteta. Stoga se fokusiramo na redovno organizovanje edukacija sa ciljem unapređenja veština i znanja, kao i na učešće na brojnim programima za osnaživanje naših timova i korporativnim priredbama.

Proces regrutacije i selekcije kandidata je tako definisan da svim kandidatima pruža podjednaku šansu za zaposlenje.

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, molimo vas da popunite ''upitnik za kandidate''.

''upitnik za kandidate'' možete popuniti i kada nema otvorenih konkursa kako bi smo Vas uvrstili u našu bazu jer kada se ukaže potreba za zapošljavanjem prvo proveravamo da li u bazi kandidata postoji osoba koja može ispuniti zahteve radnog mesta pa tek onda raspisujemo javni konkurs.

Ako postoji upražnjena pozicija, a vi ste kandidat koji odgovara uslovima iz konkursa, bićete pozvani na testiranje i proveru znanja engleskog jezika (za odredjene pozicije).

Treći korak u selekciji za kandidate koji su položili test, je intervju. To je prilika da vas upoznamo i procenimo vaše sposobnosti i veštine, a i za vas da nas pitate sve sto vas interesuje o nasoj Akademiji i radnom mestu.

 

Korisni saveti:

 

Otvorene pozicije:

  • Trenutno nema aktivnih oglasa

Novosti