Elite Air
 

Prijavite se za naše vesti

Ime i prezime (*)

Please let us know your name.
Email adresa (*)

Please let us know your email address.
Broj telefona (*)

Please write a subject for your message.
Datum rođenja (*)

Invalid InputWELCOME ABOARD!!

Elite Academy kao prestižni trening centar za školovanje kabinskog osoblja koji radi u skladu sa Zakonom o vazdušnom saobraćaju Republike Srbije, podzakonskim aktima Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, ICAO regulativom, EASA (European Aviation Savety Agency) regulativom, medjunarodnim vazduhoplovnim standardima, Elite Air kompanijskim standardima i preporučenoj praksi, za 2017. godinu dodeljuje 10 stipendija licima koja nisu u mogućnosti da da plate školarinu, a žele da postanu kabinsko osoblje.

Osnovni uslovi za dobijanje stipendije su:

- minimum 18 godina starosti 
-završena minimum četvorogodišnja srednja škola sa prosekom preko 4,5
- prosek primanja oba roditelja/staratelja da ne prevazilazi 70.000rsd neto
- poznavanje minimum jednog stranog jezika (engleski - Intermidiate level)
- posedovanje veštine plivanja (preplivati 100m bilo kojoj tehnikom za manje od 3minuta)
- da lice koje aplicira nije pod krivičnom istragom i da nije osudjivano
- nepostojanje tetovaže na vidljivom delu tela
- poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet)
- stabilno zdravstveno stanje

Napomena:
Prilikom odlučivanja o dodeli stipendija posebno će se voditi računa o licima iz osetljivih društvenih grupa (materijalno ugrožene porodice, deca bez roditeljskog staranja, jednoroditeljske porodice, lica čiji su roditelji nestali ili su kidnapovani na teritoriji Kosova i Metohije i na teritoriji republika bivše SFRJ, izbeglice i raseljena lica, povratnici po sporazumu o readmisiji i deportovani studenti) imaju pravo da podnesu zahtev da se posebno rangiraju u okviru namenski opredeljenog broja, primenom blažih kriterijuma.


Ako ispunjavate uslove potrebno je da na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ( u polju Subject” prilikom slanja mail-a navedite: Prijava za dodelu stipendije za kabinsko osoblje), dostavite sledeće:


1. dve fotografije (cela figura i an fas),
2. CV i Motivaciono pismo na srpskom jeziku,
3. Skeniranu diplomu srednje škole ili fakulteta
4. Overenu zajedničku izjavu oba roditelja/staratelja da im ukupna mesečna primanja ne prevazilaze 70.000rsd neto (napisati je u slobodnoj formi)
5. druga dokumenta koja mislite da su od znacaja i da vas isticu od ostalih kadidata – nije obavezno

Konkurs traje od 27.02. do 15.03.2017.
Zakasnele prijave nece se razmatrati.
Samo kandidati koji budu ušli u uži krug će biti kontaktirani i pozvani da dostave ostale dokaze o ispunjenosti uslova za dobijanje stipendije u skladu sa gore navedenim uslovima.


Spisak kandidata koji su dobili stipendije bice objavljen na sajtu akademije, (www.eliteacademy.edu.rs) najkasnije do 31.03.2017. godine.


Za dodatne informacije vezano za ovaj konkurs možete se obratiti na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivanjem 011/2691-235 radnim danima od 09h do 17h.

 

Elite Academy
Sluzba regrutacije studenata

Novosti