Elite Air
 

Prijavite se za naše vesti

Ime i prezime (*)

Please let us know your name.
Email adresa (*)

Please let us know your email address.
Broj telefona (*)

Please write a subject for your message.
Datum rođenja (*)

Invalid InputVII KLASA POLAZNIKA za sticanje licence kabinskog osoblja (stjuarda/stjuardese) planira se da počne u drugoj polovini MAJA 2020. godine - UPIS je u toku (IZNOS SKOLARINE VEC OD 5000 rsd/mesečno) Za više informacija i prijavu možete nas kontaktirati putem mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili pozivanjem broja:  011-3671381 ili 069/3001343.

 

ELITE ACADEMY svojim polaznicima tokom školovanja za licencu (dozvolu) kabinskog osoblja, ukoliko imaju potrebu, omogućava prekvalifikaciju po specijalnim uslovima za obrazovni profil turistički tehničar, koji je akreditovan od strane Ministarstva prosvete u školi koja je deo ELITE GROUP-e ili školovanje po specijalnim uslovima u cilju sticanja visokog obrazovanja na fakultetu koji je akreditovan od strane Ministarstva prosvete , a koji je takodje deo ELITE GROUP-e.

Za više informacija možete se obratiti putem telefona (011-3671381) ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Novosti